Entangled, by Ann Mackowski

Entangled, by Ann Mackowski

“Entangled” explora com ens comuniquem físicament amb l’espai i amb la nostra memòria, i les formes en què les nostres pròpies experiències subjectives estan inexorablement entrellaçades amb el procés de mapatge. La instal·lació està inspirada en el món de línies i cables elèctrics i de rentat al districte de Gràcia de Barcelona, ​​una àrea per la qual Mackowski va quedar fascinat durant visites anteriors. Realitzat en quarantena durant la crisi de Covid19 a Espanya, “entangled” explora l’experiència d’un estranger que reconfigura un espai familiar i desconegut en un procés de recol·lecció i reinterpretació magnificat per limitacions.

A l’inici de la residència, el projecte havia de ser una investigació de la comunitat local a través d’una instal·lació basada en la història dels diferents filferros i cables dels edificis de districte. En les seves obres, un pot veure el procés creatiu de Mackowski que evoluciona i canvia durant el període de quarantena. La impossibilitat de sortir empeny a l’artista a una reinterpretació de la seva recerca i la porta a el món de la memòria. Ella comença a investigar l’impacte de les limitacions il·lustratives en els nostres records de llocs i com canvien els nostres records visuals després de veure representacions alternatives. Amb els lliuraments de subministraments d’art suspesos, els materials i colors deixen de ser auxiliars de l’procés creatiu de Mackowski, i més aviat el controlen, ja que ella només tenia crayones, marcadors i cafè disponibles per un període de temps. Les obres realitzades presenten una interacció i una auto-referència contínua entre els subjectes representats i els materials utilitzats. Un gargot d’una foto es converteix en una pintura; Les representacions de telèfons enredats i cables elèctrics en les façanes de el segle XIX es converteixen en edificis teixits amb fils tenyits. Les obres de Mackowski exploren la deformació de la memòria a través d’un procés de “rehidratació” de l’espai físic a partir d’imatges, il·lustrant la nova realitat que podem crear quan ens comuniquem visualment amb el nostre passat

Esdeveniment de Facebook

Sobre Ann Mackowski

 

[supsystic-gallery id=4 position=center]



Entangled, by Ann Mackowski

Entangled” explores how we communicate physically with space and with our memory, and the ways in which our own subjective experiences are inexorably intertwined with the mapping process. The installation is inspired by the world of electrical and washing lines and cables in the Gracia district of Barcelona, an area Mackowski became fascinated by during previous visits. Realised in quarantine during the Covid19 crisis in Spain, Entangled” explores the experience of a foreigner reconfiguring a space both familiar and unfamiliar in a process of recollection and reinterpretation magnified by limitations.

At the beginning of the residency the project was to be an investigation of the local community through an installation based on the history of the different wires and cables of the districts buildings. In her works, one can see Mackowski’s creative process evolving and changing during the quarantine and lockdown period. The impossibility of going out pushes the artist to a reinterpretation of her research, and carries her to the world of memory. She starts to investigate the impact of illustrative limitations on our memories of places and how our visual recollections change after viewing alternate depictions. With deliveries of art supplies suspended, materials and colours stop being ancillary to Mackowskis creative process, and rather control it, as she had just crayons, markers and coffee available to her for a period of time. The works realised present an interplay and continual self-reference between the subjects depicted and the materials used. A crayon scribble of a photo becomes a painting; depictions of tangled phone and electrical wires on 19th century façades turn into buildings woven of dyed strings. Mackowskis works explore the warp of memory through a process of “rehydrating” physical space from pictures, illustrating the new reality that we are able to create when we visually communicating with our past.

Event on Facebook

About Ann Mackowski

 

[supsystic-gallery id=4 position=center]



Entangled, by Ann Mackowski

“Entangled” explora cómo nos comunicamos físicamente con el espacio y con nuestra memoria, y las formas en que nuestras propias experiencias subjetivas están inexorablemente entrelazadas con el proceso de mapeo. La instalación está inspirada en el mundo de líneas y cables eléctricos y de lavado en el distrito de Gracia de Barcelona, ​​un área por la que Mackowski quedó fascinado durante visitas anteriores. Realizado en cuarentena durante la crisis de Covid19 en España, “Entangled” explora la experiencia de un extranjero que reconfigura un espacio familiar y desconocido en un proceso de recolección y reinterpretación magnificado por limitaciones.

 Al comienzo de la residencia, el proyecto debía ser una investigación de la comunidad local a través de una instalación basada en la historia de los diferentes alambres y cables de los edificios del distrito. En sus obras, uno puede ver el proceso creativo de Mackowski que evoluciona y cambia durante el período de cuarentena. La imposibilidad de salir empuja a la artista a una reinterpretación de su investigación y la lleva al mundo de la memoria. Ella comienza a investigar el impacto de las limitaciones ilustrativas en nuestros recuerdos de lugares y cómo cambian nuestros recuerdos visuales después de ver representaciones alternativas. Con las entregas de suministros de arte suspendidos, los materiales y colores dejan de ser auxiliares del proceso creativo de Mackowski, y más bien lo controlan, ya que ella solo tenía crayones, marcadores y café disponibles por un período de tiempo. Las obras realizadas presentan una interacción y una auto-referencia continua entre los sujetos representados y los materiales utilizados. Un garabato de una foto se convierte en una pintura; Las representaciones de teléfonos enredados y cables eléctricos en las fachadas del siglo XIX se convierten en edificios tejidos con hilos teñidos. Las obras de Mackowski exploran la deformación de la memoria a través de un proceso de “rehidratación” del espacio físico a partir de imágenes, ilustrando la nueva realidad que podemos crear cuando nos comunicamos visualmente con nuestro pasado.

Evento de Facebook

Sobre Ann Mackowski

 

[supsystic-gallery id=4 position=center]